Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Προχωράει το PAO TV

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην δημιουργία του δικού του καναλιού το PAO TV, το οποίο συζητάει να μπει στο μπουκέτο της Cosmote TV και είναι σε διαπραγματευτική θέση ισχύος απέναντι στη Nova.

Είναι ειλημμένη η απόφαση και προχωράει με γοργούς ρυθμούς η οργάνωση για την δημιουργία του PAO TV. Ένα κανάλι με καθημερινό πρόγραμμα, για τον ποδοσφαιρικό Παναθηαϊκό και με μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος προχωράει με τους συνεργάτες του την δημιουργία του καναλιού, αλλά εκτός της διαδικτυακής μετάδοσης, επιθυμεί να μπορούν κάποιοι να το δουν και από την τηλεόραση, ώστε να έχει καλύτερη ποιότητα, για αυτό και γίνονται οι συζητήσεις με την Cosmote TV.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με το PAO TV, όπου εκτός από τις συνδρομές, που θα έχουν από τον κόσμο της ομάδας και τα πακέτα, που θα δίνουν, για ένα χρόνο, για έξι μήνες, ή για κάθε παιχνίδι, θα έχουν και έσοδα από την εμπορική εκμετάλλευση. Μπορεί τον πρώτο χρόνο να χάσουν χρήματα, αν δεν συμφωνήσουν με την Nova, αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί, διότι -σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους- μακροπρόθεσμα θα έχουν κέρδος.

Την ίδια στιγμή το θέμα της Nova δεν έχει κλείσει. Απλά ο Παναθηναϊκός, όταν έρθει η στιγμή να γίνουν οι τελικές κουβέντες(τώρα είναι σε μεταβατικό στάδιο λόγω αλλαγής ιδιοκτησίας), θα είναι σε θέση ισχύος. Για να συμφωνήσει με τη Nova ο Παναθηναϊκός θα πρέπει η οικονομική προσφορά να είναι πολύ μεγαλύτερη από την φετινή, που ήταν 5.3 εκατ. ευρώ. Αν αυτό δεν συμβεί ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με το συνδρομητικό και θα προχωρήσει με το PAO TV και μέσω της Cosmote TV.

Φυσικά αυτό το εγχείρημα με το PAO TV, για να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο, θα πρέπει η ομάδα να πηγαίνει καλά. Στον Παναθηναϊκό λένε, ότι με τις μεταγραφές που θα γίνουν (τύπου Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες), η ομάδα θα είναι καλύτερη τη νέα περίοδο και ανταγωνιστική. Φυσικά όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο.

onsports.gr