Βαθμολογία

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου Α/Γ στη Λάρισα

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου θα διεξαχθούν σε ολόκληρη τη χώρα οι περισσότεροι από τους 20 ομίλους των Διασυλλογικών Αγώνων Στίβου Ανδρών και Γυναικών, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξης που κατάρτισε ο ΣΕΓΑΣ και η οποία είναι προσαρμοσμένη στο εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι δυνατόν να τροποποιηθεί σε ένα όμιλο, λόγω ειδικών τοπικών αγωνιστικών συνθηκών, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η καταλυτική ημερομηνία διεξαγωγής τους θα είναι μέχρι 19 Ιουλίου.
Εάν υπάρξουν έγγραφα αιτήματα από Ε.Α.Σ. για αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων ενός ομίλου λόγω ειδικών συνθηκών (διαθεσιμότητα σταδίων, Φ.Φ., ακτοπλοϊκά δρομολόγια κ.λ.π), αυτά θα εξετάζονται κατά περίπτωση από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλήτριες και αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που έχουν γεννηθεί το 1997 και μεγαλύτεροι-ες, της κατηγορίας Κ23 (1998-2000), Κ20 (2001-2002) και Κ18 (2003-2004). Το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων θα ολοκληρώνεται σε δύο κύκλους.
Οι όμιλοι που θα γίνουν στις 18-19 Ιουλίου είναι αυτοί των ΕΑΣ σε Αν. Μακεδονία, Θράκη (Δράμα), Κεντρικής Μακεδονίας (Κατερίνη), Θεσσαλονίκης (Καυτανζόγλειο), Ηπείρου (Ιωάννινα), Δυτ. Μακεδονίας (Άργος Ορεστικό), Θεσσαλίας (Λάρισα), Βόρειας Πελοποννήσου (Πάτρα), Αν. Στερεάς, Εύβοιας (Χαλκίδα), Πειραιά, Δυτ. Αττικής (Άγιος Κοσμάς), Κρήτης (Ηράκλειο, Λασίθι στο Ηράκλειο και Χανιά, Ρέθυμνο στα Χανιά)), Δωδεκανήσου (Ρόδος) και Χίου, Σάμου (Χίος).
Στις 17-18 Ιουλίου προγραμματίστηκαν οι αγώνες της Αν. Αττικής στον Άγιο Κοσμά, στις 28 Ιουνίου της ΕΑΣ Κυκλάδων σε Μύκονο και Νάξο, στις 16-17/7 της ΕΑΣ Δωδεκανήσου για τα νησιά Κως, Λέρος, Πάτμος, Κάλυμνος στην Κω, στις 28/6 της ΕΑΣ Λέσβου στη Μυτιλήνη και στις 29/6 της ίδιας ΕΑΣ για τη νήσο Λήμνο στη Μύρινα.

eleftheria.gr