Βαθμολογία

Κούγιας: «Γι’ αυτό δεν με θέλει πρόεδρο ο Μελισσανίδης»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εκλογές της Super League, τον κόσμο στα γήπεδα και την υπόθεση του Άρη. Στο παρασκήνιο των εκλογών της Super League, όπου θα διεκδικήσει την προεδρία, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ αποκάλυψε στο Yellow Radio 92.8 FM τους λόγους που ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν τον θέλει επικεφαλής της Λίγκας, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του Άρη και τις δυσκολίες με την ποινή της FIFA. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια:

Για τις εκλογές και τη συνεδρίαση της Super League την Παρασκευή: «Θα συζητηθούν αρκετά θέματα, πράγματι μέχρι τώρα αντιδρά μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Εμείς σαν Λίγκα θα προτείνουμε και θα φανεί και για το Κύπελλο».

Για την επανέναρξη των αγώνων: «Χωρίς οπαδούς δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Είναι καλό όμως που παίζουμε, οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μείνουν χωρίς ποδόσφαιρο. Όσοι μιλούσαν για παύλα και τελεία δεν είχαν πραγματικό λόγο, ευτυχώς επικράτησε η ποδοσφαιρική λογική. Διαφορετικά θα βλέπαμε του χρόνου ένα πρωτάθλημα παρωδία».

Για την υπόθεση Άρη: «Το θέμα του Άρη είναι σύνθετο. Ο Άρης είχε ήδη μια μεγάλη ικανοποίηση με την αδειοδότηση του. Η επιτροπή αδειοδοτήσεων στην Ελλάδα λειτουργεί κατ’ εντολή της UEFA. Υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα εδώ. Στην ΠΑΕ Άρης δόθηκε άδεια και συγχρόνως να την απαγορεύει να κάνει μεταγραφές και να της αποδίδει πρόστιμα. Το ένα πρόστιμο είναι δικαιολογημένο, από την στιγμή που υπήρχε απόφαση της FIFA, έπρεπε να την σεβαστεί η ΕΠΟ και να μην σύρει τον Άρη σε αυτή την διαδικασία. Ο Άρης και ο Καρυπίδης θα χρειαστεί να συμβιβαστεί κατά την γνώμη μου, χωρίς να φταίει».

Για την ψηφοφορία για την προεδρία της Super League: «O Μελισσανίδης δεν θέλει να βγω πρόεδρος γιατί θα διεκδικήσω ποσοστά από το στοίχημα για της ΠΑΕ και καθώς είναι μέτοχος στον ΟΠΑΠ, δεν τον βολεύει, έχει αγοράσει και την Stoiximan, υπάρχει μονοπώλιο. Αντί να κοιτάζουμε να κάνουμε ανεξάρτητες τις ομάδες μας, κοιτάμε να είμαστε φίλοι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για να βάζει τους διαιτητές που θέλει».

onsports.gr