Βαθμολογία

ΑΕΚ: Τέλος ο Βράνιες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ, με τη στάση της Άντερλεχτ να είναι ανένδοτη. Η βέλγικη ομάδα επέμενε στο να επιστρέψει ο Βόσνιος στόπερ στις 30 Ιουνίου, καθώς δεν δεχόταν να ανανεωθεί ο δανεισμός έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με την οδηγία της FIFA. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις Βρυξέλλες.

Εξάλλου, υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα που προέκυψε με τον Βράνιες τα τελευταία 24ωρα. Ο παίκτης έφυγε χωρίς άδεια από τους «κιτρινόμαυρους» για τη Βοσνία, επειδή είχε ένα θέμα με την κόρη του. Ωστόσο, λόγω των κλειστών συνόρων, δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Βράνιες ενημέρωσε τον Ίλια Ίβιτς ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω και φυσικά η ΑΕΚ του ξεκαθάρισε δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία τέτοια συμπεριφορά.

Με τον 29χρονο στόπερ να θέτει με τις πράξεις του ουσιαστικά εκτός ομάδας, η ΑΕΚ αποφάσισε να τερματίσει άμεσα τον δανεισμό του. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, δύσκολα θα γίνει κίνηση στην Άντερλεχτ για να παραμείνει ο Βράνιες στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, είτε με νέο δανεισμό, είτε με μεταγραφή.

onsports.gr