Βαθμολογία

Αναπάντεχη αυλαία για εκπομπή του Open

Η… πιο πρωινή καθημερινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνει σήμερα αυλαία, παρά τα εντυπωσιακά ποσοστά που κατάφερνε να συγκεντρώνει. Ο λόγος για την "Ώρα Ελλάδος 05:30 " με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, στο Open.

H εκπομπή καθημερινά μας έδινε το στίγμα της ημέρας με τις εξελίξεις των γεγονότων καθώς και όλες τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες. Οι δυο παρουσιαστές με την  δημοσιογραφική ομάδα  τους  παρουσιάζαν  όσα έγιναν την προηγούμενη ημέρα, αλλά και όσα  επρόκειτο να συμβούν. Μέσα στο τηλεοπτικό τους μενού υπήρχαν  απευθείας συνδέσεις με κάθε σημείο εξελίξεων και  ενημέρωση για κάθε θέμα που ενδιαφέρει τους πολίτες.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα όμως, καθώς χθες ανακοινώθηκε στα στελέχη της εκπομπής πως η Παρασκευή 12/6 θα είναι η τελευταία ημέρα που η "Ώρα Ελλάδος 05:30" θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Ιορδάνης και η Ανθή φυσικά παραμένουν στο κανάλι καθώς πρόκειται για δυο καταξιωμένους και με πολυετή εμπειρία δημοσιογράφους, που κάθε κανάλι θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zinapost ο Ιορδάνης αναλαμβάνει τη θέση του προϊστάμενου του πολιτικού ρεπορτάζ ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και ποια θέση θα αναλάβει η Ανθή. Από Δευτέρα στην ώρα μετάδοσης του "΄Ώρα Ελλάδος 05:30" θα βλέπουμε τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη και πλέον η πρωινή ενημέρωση του σταθμού γίνεται ενιαία, όπως επιθυμούσε η διοίκηση του Open.

Πηγή: zinaspost