Βαθμολογία

Δόξα Δράμας: «Ουδέν νεότερο» στο μέτωπο των επενδυτών

Αυτές τις μέρες γίνονται οι εξετάσεις κορωνοϊού στους παίκτες της Δόξας Δράμας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις που χρονικά προσδιορίζονται για μετά τις 14 Ιουνίου.

Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θα ισχύσει κανονικά η απόφαση που πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και δοθεί το «ΟΚ» από την πλευρά της πολιτείας ώστε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2.

Για το διοικητικό κομμάτι και σύμφωνα με όσα αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, δεν υπάρχει ακόμα κανένα ενδιαφέρον από υποψήφιο επενδυτή. Επομένως δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση από κάποιον ενδιαφερόμενο ώστε να αναλάβει το τιμόνι των «μαυραετών» και όλες οι συζητήσεις γίνονται σε φιλολογικό επίπεδο.

Όσον αφορά το θέμα των πληρωμών, έχουν δοθεί από την εταιρία μέσω κωδικών, χρήματα έναντι πληρωμών στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και θα διευθετηθεί η τρίμηνη (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτό συμβαίνει γιατί προηγήθηκε το διάστημα του κορωνοϊού και επομένως λόγω απραξίας θα υπάρξουν μειώσεις στους μισθούς.

Πηγή: SportDrama