Βαθμολογία

Champions League: Με Final 8 στη Λισαβόνα - Το τελικό πλάνο της UEFA

Η UEFA είναι έτοιμη να επικυρώσει το τελικό της σχέδιο για το Champions League. Στην κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (17/6) αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για το φετινό Champions League.

Σύμφωνα με την ισπανική AS, η ΕΕ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα επικυρώσει πως η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με Final 8 το οποίο θα γίνει στο «Ντα Λουζ» και το «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας.

Η UEFA καταλήγει στην Πορτογαλία καθώς εκεί τα κρούσματα κορονοϊού είναι λιγοστά, ενώ απουσιάζουν οι πορτογαλικές ομάδες κάτι που ευνοεί τους όρους ισονομίας.

Στο πρόγραμμα που εξετάζει και αναμένεται να «κλειδώσει» η UEFA τη ερχόμενη εβδομάδα οι τέσσερις αναμέτρήσεις για τη φάση των «16» θα διεξαχθούν 8-9 Αυγούστου. Πρόκειται για τα επαναληπτικά ματς Μαν. Σίτι-Ρεάλ (2-1), Μπάγερν-Τσέλσι (0-3), Γιουβέντους-Λιόν (0-1) και Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1).

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, οι ομάδες που θα προκριθούν θα εγκατασταθούν στη Λισαβόνα για το Final 8 με νοκ άουτ παιχνίδια έως τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου.

onsports.gr