Βαθμολογία

Κορονοϊός: Άμεσο το λουκέτο στα μπαρ του συνωστισμού - Τα πρόστιμα

Άμεσο θα είναι πλέον το λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία παραβιάζουν τους περιοριστικούς όρους λειτουργίας έναντι της εξάπλωσης του κορονοϊού. - Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr που είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Η κινητοποίηση της κυβέρνησης ήρθε μετά το «σφράγισμα» του beach bar στη Μύκονο για το πάρτι με τους εκατοντάδες θαμώνες. Το κατάστημα ωστόσο δεν έκλεισε καθώς η νομοθεσία επιτρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις την κανονική λειτουργία μέχρι την έφεση.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων με την κυβέρνηση να αναλαμβάνει δράση, κάνοντας πράξη πλέον το άμεσο σφράγισμα της επιχείρησης μόλις διαπιστώνονται παραβάσεις που το απαιτούν.

Ανώτατη πηγή του υπουργείου Ανάπτυξης αποκάλυπτε στις 09/10 στο Newsbomb.gr πως «οφείλουμε να γίνουμε πιο αυστηροί, η κατάσταση είναι κρίσιμη γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία. Λουκέτο σημαίνει λουκέτο».

Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές που μιλούσαν στο Newsbomb.gr επισήμαναν ότι «τα μέτρα οφείλουμε όλοι να τα τηρούμε. Δεν μπορεί να αγνοούμε τον κίνδυνο. Και βέβαια δεν μπορεί, την ώρα που ξεμπλοκάρουμε την οικονομία μας και ετοιμαζόμαστε να δεχτούμε επισκέπτες, να στέλνονται λάθος μηνύματα. Ο νόμος πρέπει να τηρείται παντού και οι κανόνες να εφαρμόζονται από όλους».

Newsbomb.gr