Βαθμολογία

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το ταξίδι έφτασε στο τέλος…»

Το ταξίδι της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος του, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε και τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Λίγες ώρες μετά την ιστορική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην οποία έγραψε τον επίλογο της χρυσής εποχής της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό έπειτα από 450 εκατ. ευρώ, 41 τίτλους και 33 χρόνια ενασχόλησης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έστειλε νέο μήνυμα.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες όλης αυτής της τεράστιας διαδρομής της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

«Ύστερα από 33 χρόνια, 450 εκατομμύρια ευρώ, έξι ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα διηπειρωτικό, 18 πρωταθλήματα Ελλάδας, 15 Κύπελλα, ατελείωτα συναισθήματα και αναμνήσεις, το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

onsports.gr