Βαθμολογία

Με το αριστερό η ΑΕΛ στα πλέι άουτ

Δεν ξεκίνησε θετικά η ΑΕΛ την Κυριακή (7/6) τα πλέι άουτ, αφού γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (1-2) στο ΑΕΛ FC ARENA.

Ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές η ΑΕΛ στο πρώτο μισό του αγώνα, βρήκε το γκολ με τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά οι Πελοποννήσιοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και «μπλόκαραν» την ΑΕΛ που δεν είχε ιδιαίτερες απαντήσεις. Ελάχιστες οι φάσεις στην επανάληψη, προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Το φιλμ του αγώνα

11': Εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Τόρζε, προβολή του Μόρα, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

31': Διαγώνιο σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι!

42': Ο Τόρζε εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, δεν έδιωξε  καλά ο Παπαδόπουλος, ο Σεσέροβιτς με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Μιλοσάβλιεβιτς, που με ωραίο γυριστό σουτ το 1-0.

45'+3’: Ασταθή έξοδος από τον Κρίστινσον σε γέμισμα στην περιοχή και ο Μούζεκ ανατράπηκε από τον Μπαράλες. Ο Μπαράλες νίκησε τον Κρίστινσον από την άσπρη βούλα για το 1-1.

55': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ, δεν κατάφερε να αντιδράσει ο Κρίστινσον (1-2).

86': Ο Μπόρχα Φερνάντεθ έκανε το σουτ από θέση έξω αριστερά, στο δεξί δοκάρι η μπάλα!

90'+1’: Διαγώνιο σουτ του Τόρζε, λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα.

AEΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Kρίστινσον, Mπέρτος, Μούζεκ (70’ Φίλιπ), Α. Μιχαήλ, Μόρας (35’ λ.τ. Ζίζιτς), Αλί Γκαζάλ (58’ Ηλιάδης), Σεσέροβιτς (70’ Μπούστος), Βινίσιους, Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακάς (58’ Ασούμπρε).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Μουνάφο (84’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Ντέλετιτς (62’ Ριέρα), Μαρκ Φερνάντεθ (62’ Ηλιάδης), Λουίς Φερνάντεθ (69’ λ.τ. Ρεγκίς), Μπαράλες (84’ Χαουρέγκι).

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας). VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). AVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής).

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ