Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ράγισαν οι καρδιές μας...

Έφυγε κι ο Δημήτρης Τηλιός! Διάλεξε την ίδια μέρα που η ομάδα της καρδιάς του έδωσε τον παρθενικό της αγώνα αμέσως μετά την ίδρυσή της. Πάντα μας έκανε τέτοιες εκπλήξεις ο Τάκης μας. Μόνο που αυτή τη φορά αδυνατούμε να το πιστέψουμε. 

Ράγισαν οι καρδιές μας στο θλιβερό άγγελμα, παρότι γνωρίζαμε τη δύσκολη μάχη που έδινε τις τελευταίες μέρες. 

Εμβληματική δημοσιογραφική προσωπικότητα και όχι μόνο, ο Τάκης υπηρέτησε την αγαπημένη του ΑΕΛ για μία ολόκληρη δεκαετία ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, ενώ η προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ως παίκτης, διαιτητής, αθλητικός συντάκτης, αλλά και εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΣΝΛ, στην κυριολεξία ήταν ανεκτίμητη. Και βέβαια κανείς δεν ξεχνά την καταλυτική συμμετοχή του στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας μας, με την παρουσία του στο Εφετείο, για την ένταξή της στην τότε ισχύουσα νομοθεσία.

Δυστυχώς δεν επαρκεί ο χρόνος για να αιτηθούμε την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα στη μνήμη του, όμως νοερά θα το πράξουμε κι αυτό κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης διαδικασίας για τα θύματα της πανδημίας του covid-19.

Στην αγαπημένη του σύζυγο Ντίνα, στις κόρες του, τα εγγόνια του και τις οικογένειές τους, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές μας και σύσσωμη η "βυσσινί οικογένεια", απευθύνουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γης που τόσο λάτρεψε και θα τον σκεπάσει.

ΠΑΕ ΑΕΛ