Βαθμολογία

ΑΕΛ: Έμφαση στην ταχυδύναμη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΛ στα Δένδρα με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του να δουλεύουν πάνω στην ταχυδύναμη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Το σημαντικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι το ευχάριστο έτσι ώστε να προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πρώτο ματς των πλέι άουτ την προσεχή Κυριακή (7/6, 19:15) στο ΑΕΛ FC ARENA κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το ΑΕΛ RADIO 104.8.

Οι προπονήσεις από την Πέμπτη έως και το Σάββατο θα γίνουν στο ΑΕΛ FC ARENA στις 19:00 με στόχο να εγκλιματιστούν οι παίκτες ενόψει του ματς.

Το πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες θα περιλαμβάνει ανάλυση του αντιπάλου αλλά και τακτική, ενώ το Σάββατο θα γίνει μία τελευταία τόνωση και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας όπου και θα διανυκτερεύσει.

Από το πρώτο ματς των πλέι άουτ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παπάζογλου και ο τραυματίας Νούνιτς που είναι στο στάδιο της αποκατάστασης.