Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Πογιάτος

Ο Γιώργος Δώνης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο του τριφυλλιού και ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές για τον αντικαταστάτη του.

Το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο των πράσινων τη νέα σεζόν είναι ο Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος φαίνεται πως είναι η προτεραιότητα του ισπανού τεχνικού διευθυντή σε σχέση με τον Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο Σέρβος παραμένει στο κάδρο για το τριφύλλι, αλλά ως εναλλακτική, αφού ο Πογιάτος είναι αυτός που συμφώνησαν η διοίκηση και ο Ρόκα ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόκα έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές με τον 46χρονο τεχνικό και ουσιαστικά περιμένει το τελικό ΟΚ, για να κλείσει τη συμφωνία μαζί του.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η θετική εισήγηση του Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος τον είχε βοηθό στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18.

Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ρόκα, τον οποίον είχε προτείνει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή όταν έφυγε από την ΑΕΚ Λάρνακας.

In.gr