Βαθμολογία

Εδώ θα «χτιστεί» η νέα ΑΕΛ! (PICS)

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΑΕΛ θα προετοιμαστεί σε νέο περιβάλλον τον Αύγουστο… Η «πρώτη» για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πολύ λίγες ημέρες ξεκούρασης και διακοπών μετά τα πλέι άουτ. Εν συνεχεία η ΑΕΛ θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ομάδα θα παραμείνει εκεί από τις 5 έως τις 14 Αυγούστου και εν συνεχεία θα επιστρέψει στη Λάρισα, φουλάροντας τις μηχανές ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτέμβρη.

Όπως έγινε γνωστό το προπονητικό κέντρο που θα «χτιστεί» η νέα ΑΕΛ είναι το ξενοδοχείο «Ακρόριον» στην περιοχή του Αγίου Παύλου στα 3-5 Πηγάδια.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα διαθέτει εκτός από εξαιρετικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και γήπεδο για προπόνηση (προπονητικό κέντρο) που είναι στον ίδιο χώρο και πισίνα, σάουνα αλλά και γυμναστήριο.

Μετά από μία καταπληκτική διαδρομή 15 χιλ. ανάμεσα στις κατάφυτες πλαγιές του Βερμίου, από το κέντρο της Νάουσας έως την περιοχή του Αγίου Παύλου (Κουτσούφλιανη), είναι το ξενοδοχείο «Ακρόριον». Το Ξενοδοχείο «Ακρόριον» βρίσκεται σε υψόμετρο 1269 μέτρα και μόλις 2 χιλ. από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Δείτε εικόνες…