Βαθμολογία

Europa League: Στην Αγγλία το Γουλβς-Ολυμπιακός

Στην Αγγλία θα διεξαχθούν κανονικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Times», όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων της Premier League, μεταξύ αυτών και η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό, για το Europa League. Το ματς αυτό θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα των «λύκων», το «Μολινό», όταν προγραμματιστεί από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία η επανεκκίνηση των ευρωπαϊκών κυπέλλων, που ανεστάλησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς στη χώρα, δεν θα αφορά τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα, μεταξύ των οποίων και οι αναμετρήσεις των ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αυτό σημαίνει πως Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουλβς και Ρέιντζερς θα εξαιρεθούν από την υποχρεωτική καραντίνα και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν σε ουδέτερο έδαφος για τις ρεβάνς. Βέβαια θα υπάρχει συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολο, που θα δεν επιτρέπει τη διασπορά του ιού.

Να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα η Γουλβς με επιστολή της στην UEFA είχε ζητήσει το ίδιο πράγμα: Να διεξαχθεί δηλαδή στην έδρα της το ματς με τον Ολυμπιακό. Με την κίνηση αυτή οι «λύκοι» ήθελαν να βάλουν τέλος στη φημολογία, που έκανε λόγο ακόμα και για διεξαγωγή του παιχνιδιού εκτός Αγγλίας, λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας στην οποία πρέπει να μπουν όσοι φθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

onsports.gr