Βαθμολογία

Αιγάλεω: Περισσότερη στήριξη περιμένει ο Παλτόγλου

Υπέρ της αναδιάρθρωσης ο Άρης Παλτόγλου που ωστόσο περιμένει και στήριξη για τη σεζόν. Ένα καράβι θέλει καλό καπετάνιο αλλά και καλούς ναύτες για να κάνει ταξίδι. Υπό αυτήν την έννοια, ο Άρης Παλτόγλου που εξακολουθεί να βάζει χρήμα αλλά και προσωπικό χρόνο για το Αιγάλεω θα περίμενε και περισσότερη στήριξη.

Ο ισχυρός άνδρας του Σίτι, με τη σεζόν στη FL να είναι στον «αέρα» με πιθανότερο σενάριο τον οριστικό τερματισμό του πρωταθλήματος, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επένδυσε. Και επένδυσε πολλά χρήματα για να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα δίχως προβλήματα.

Δεν είδε ωστόσο την ανταπόκριση που ενδεχομένως θα προσδοκούσε και φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τον κόσμο με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Με το γηπεδικό να αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στη διοίκηση του Αιγάλεω αναμένουν έστω μια βοήθεια για να λυθούν προβλήματα λειτουργίας καθώς διάφορα βελτιωτικά έργα εκ μέρους του Δήμου.

Όπως και να έχει, ο Παλτόγλου τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης και σε όποια κατηγορία θα αγωνιστεί το Σίτι την επόμενη χρονιά, περιμένει περισσότερη στήριξη.

Με την πανδημία του κορονοϊου να έχει επιφέρει νέα δεδομένα και στην οικονομία του ποδοσφαίρου και εάν δεν υπάρξει η ανάλογη συσπείρωση σε κομβικά ζητήματα καθώς και μεθοδικές κινήσεις τα πράγματα θα ειναι έτσι κι αλλιώς δύσκολα.

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως ο Παλτόγλου που έχει γνωστή τρέλα με το Αιγάλεω φαίνεται πως αντέχει ακόμα. Για πόσο δεν το ξέρουμε, αλλά θέλει το Σίτι ανταγωνιστικό. Στο πλαίσιο εντάσσεται και η διαφαινόμενη παραμονή του Θωμά Γράφα στον πάγκο και τη νέα σεζόν όπως ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

mikriliga.com