Βαθμολογία

Τρίκαλα: Δεν είναι στόχος το ξήλωμα

Μπορεί σχετικά να είναι νωρίς ωστόσο στα σχέδια επί χάρτου που γίνονται από τον Νίκο Σαμολαδά δεν περιλαμβάνεται το ξήλωμα του ρόστερ. Δεν θα ήταν λογικό εξάλλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γενικός διευθυντής θα επιχειρήσει να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας . Αν θα είναι 4 ή 5 ή 6 αυτοί που δεν θα τα βρούνε και θα αποχωρήσουν θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν στην θέση τους ποδοσφαιριστές σε πιο νεαρή ηλικία, ανάλογης αξίας με αυτούς που θα φύγουν και οι οποίοι με την κατάλληλη εμπειρία θα μπορούν να σταθούν επάξια με τα “κυανέρυθρα” στην SL2. Παράλληλα όπως και πέρυσι ο γενικός διευθυντής έχει τσεκάρει ταλέντα που αγωνίζονταν στην Γ΄Εθνική.

Μια από τις πολλές περιπτώσεις για τις οποίες “ενοχλείται” καθημερινά ο κ. Σαμολαδάς είναι αυτή του Γκερόν Τότσκα, ενώ ευκαιρίες θα δοθούν και σε Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές.

Ο “προφορικός” δανεισμός παικτών όπως οι Κατσαντώνης και Νικλητσιώτης (σ.σ τα πήγαν εξαιρετικά στα Μετέωρα), Κοντογιώργου στο Διγενή που επίσης τα πήγε καλά, αλλά και του Αλεξανδρή ολοκληρώνεται και οι παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα πάρουν την ευκαιρία για να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Πηγή: Goaltrikala