Βαθμολογία

Αλλάζουν οι συνθέσεις των πάνελ σε πολλές εκπομπές την επόμενη σεζόν

Αρκετές αλλαγές θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στις συνθέσεις των πάνελ που φέτος μας ενημέρωσαν με τους - τις Leader των ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Εμείς όλο αυτό το διάστημα μιλήσαμε , ακούσαμε , ρωτήσαμε και έχουμε τα πρώτα δείγματα σκέψεων που κάνουν τόσο οι παρουσιαστές όσο και οι υπεύθυνοι του προγράμματος του κάθε καναλιου.

Ξεκινάμε από ALPHA πλευρά που είναι δεδομένο ότι θα έχουμε αλλαγές στην συθεση του Happy Day με την Τίνα Μεσσαροπούλου να είναι η μόνη που θα μείνει στην θέση της και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος επίσης θα έχει παρουσία στην εκπομπή ίσως λίγο μικρότερη σε σχέση με φέτος αλλά παραμένει 100% μιας και έδωσε πολλές λύσεις και ανάσες φέτος. Όσο αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα δεν έχει να κάνει με την Σταματίνα ότι δεν είναι ευχαριστημένη μαζί τους αλλά και με την δική τους θέληση αν θα συνεχίσουν και αυτό έχει να κάνει σίγουρα με τον Χάρη Χριστόπουλο. Κώστας Φραγκολιάς και Μαρία Αντωνά θα μάθουν τι θα γίνει ακριβώς κάποια στιγμή στα τέλη Ιουνίου.

Πάντως οι σχέσεις όλης της ομάδας είναι άψογες και όποιες αλλαγές θα έχουν να κάνουν με την ανανέωση της εκπομπής μιας και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

Η Ναταλία επίσης είναι μια εκπομπή του ΣΚ που θα έχει πολλές αλλαγές. Χατζηδάκης - Πετρόγιαννη και από ότι μαθαίνω και Βαλαβάνη δε θα είναι στο πάνελ της. Η ίδια έχει πει ότι θα γίνουν αλλαγές και αναμένουμε αποφάσεις και ποίοι θα έρθουν. Ο Κώστας Τσουρός μένει στην εκπομπή εκτός απροόπτου. Πάμε στο Open και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου που επίσης θα έχουμε 1-2 αλλαγές. Εκεί παίζει δυνατά να έρθει  Ευρυδίκη Βαλαβάνη που πάει να πει ότι μένει ο Βασάλος. Δε φαίνεται να συνεχίζει η Ελλενη Βουλγαράκη. Αμετακίνητος στην θέση του ο Παύλος Σταματόπουλος.

Στην Κατερίνα Καινούργιου θα δούμε και καινούργιου σκηνικό και αλλαγή στην σύνθεση του πάνελ. Σίγουρα μένουν Γκουντάρας - Χρύσλα με το ρεπορτάζ που έχω.

Απο ΑΝΤ1 πλευρά η Φαίη χρειάζεται αλλαγές και θα τις έχει μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέος μένει 100% και όλα δείχνουν ότι ο Άρης Καβατζίκης δε θα είναι στο πάνελ αλλά ίσως κρατήσει μια συνεργασία με την εκπομπή με έναν τρόπο που θα βρεθεί από τις δύο πλευρές. Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποτελεί ερωτηματικό και θα γίνει μια κουβέντα. Έχει γίνει κουβέντα να ενταχθεί στην εκπομπή η Κατερίνα Ζαρίφη αλλά αυτό θα το ξέρουμε αν και εφόσον η Κατερίνα αποφασίσει να κάνει το καλοκαιρινό στο OPen ή θα προτιμήσει να επιστρέψει στον ΑΝΤ1.

Στους ΚΟΥ ΚΟΥ δε φαίνεται να έχουμε αλλαγή μιας και Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Σας δώσαμε μια πρώτη γεύση από τα στρατόπεδα της ενημέρωσης και τις σκέψεις για την επόμενη σεζόν. Πολλά αλλάζουν , υπάρχον ανατροπές την τελευταία στιγμή πάντα αλλά αλλαγές θα δούμε 100% .

newspistol.gr