Βαθμολογία

Σούπερ Λιγκ: Η εξήγηση για τον αρχικό προγραμματισμό

Στην Λίγκα είχαν συγκεκριμένο λόγο που δεν μπορούσαν να βάλουν εμβόλιμη αγωνιστική στς τρεις πρώτες των πλέι οφ ενώ το πλάνο είναι εάν καταστεί εφικτό να τελειώσουν μαζί ή κοντά χρονικά τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Σε πρώτη φάση και μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας δεν θα μπορούσαν να μπουν νωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές. Κοινώς στο ξεκίνημα των πλέι οφ και να επιβαρυνθούν περισσότερο οι ομάδες.

Για αυτόν τον λόγο οι 3 πρώτες αγωνιστικές δεν θα έχουν δράση μεσοβδόμαδα. Ωστόσο από την 4η και μετά το πλάνο ήθελε να μπαίνουν 3 εμβόλιμες προκειμένου τα πλέι οφ είτε να τελειώσουν μαζί με τα πλέι άουτ (τα οποία έχουν λιγότερα ματς) είτε να τελειώσουν κοντά χρονικά το ένα με το άλλο. Η NOVA σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα ήθελε το πρόγραμμα να τραβήξει όσο περισσότερο γίνεται και ας πάει και μέχρι τα τέλη Ιουλίου ενώ άλλες πηγές θέλουν τους ανθρώπους της να έχουν προτείνει και δύο συγκεκριμένες αγωνιστικές για εμβόλιμες.

Όπως και να έχει η Σούπερ Λιγκ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους τηλεοπτικούς παρόχους. Και αυτό για να καταρτιστεί ένα πρόγραμμα που θα τους αφήνει σχεδόν όλους ικανοποιημένους ή όσο πιο ευχαριστημένους γίνεται.

gazzetta.gr