Βαθμολογία

«Ελεύθερα» τα εκτός σε σχέση με τα εντός

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ετοιμάζεται η ΑΕΛ όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 1 μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ΑΕΛ έμαθε το πρόγραμμα της στα play-out με τους «βυσσινί» να έχουν να δώσει τέσσερα ματς εντός, λόγω του ότι τερμάτισαν μεταξύ 7ης και 10ης θέσης και τρία εκτός έδρας.

Οι «βυσσινί» θα δώσουν εντός έδρας κατά σειρά τα ματς με Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Πανιώνιο και Ξάνθη, ενώ θα επισκεφθεί το Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, το Περιστέρι και το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ τελευταίο εκτός θα είναι στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα.

Τηλεοπτικά, τα εντός έδρας θα καλυφθούν από τη NOVA με την οποία εξάλλου έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο η ΑΕΛ, ενώ τα εκτός θα είναι σε «ελεύθερη» μετάδοση καθώς θα καλυφθούν από την ΕΡΤ.