Βαθμολογία

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Προχωρά η υπόθεση στο CAS

Το CAS αποδέχτηκε τις επιλογές των δικαστών από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Στην τελική ευθεία έχει μπει η εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης στο CAS, μετά από τις προσφυγές του Ολυμπιακού και του «Δικεφάλου του Βορρά». Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης αναμένεται να ασχοληθεί άμεσα με την υπόθεση, με την απόφαση να αναμένεται πριν από το τέλος των πλέι οφ.

Αρχικά, το CAS ενημέρωσε την Τρίτη (26/5) ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με επίσημο έγγραφο, ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που αποτελεί αντίδικο στις προσφυγές τόσο του «Δικεφάλου του Βορρά», όσο και των «ερυθρολεύκων», αποδέχθηκε χωρίς καμία αντίρρηση τους διαιτητές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι (ο ΠΑΟΚ έναν Γερμανό και ο Ολυμπιακός έναν Ιταλό δικηγόρο).

Πλέον το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα προχωρήσει στην επιλογή του διαιτητή που θα αποτελέσει και πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής που θα εκδικάσει την υπόθεση.

Το CAS βάζει στην ατζέντα του την εκδίκαση των δύο προσφυγών σε μια κοινή διαδικασία και μετά τον ορισμό του προέδρου της επιτροπής, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία που θα εξεταστεί η υπόθεση.

onsports.gr