Βαθμολογία

Περιμένουν την κλήρωση στην ΑΕΛ

Ενσωματώθηκε ο Γκαζάλ, διάταση ο Κάτσε

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΛ την Τετάρτη (27/5) που τελικά διεξήχθη στα Δένδρα και όχι στο AEΛ FC ARENA όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Ενσωματώθηκε και ο Αλί Γκαζάλ μετά την καραντίνα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αποτελεί ένα πολύ καλό «εργαλείο» για την ΑΕΛ.

Μία μικρή διάταση έχει ο Εργκύς Κάτσε και θα προφυλαχθεί για 1-2 ημέρες χωρίς να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αύριο Πέμπτη (28/5) η προπόνηση θα γίνει στις 9 το πρωί στα Δένδρα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα και την Κυριακή θα κλείσει η εβδομάδα με πρωινή προπόνηση. Εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνει η προπόνηση του Σαββάτου στο ARENA.

Περιμένουν την κλήρωση

Όπως έγινε γνωστό η ΑΕΛ θα μάθε αύριο το μεσημέρι το πρόγραμμα των 7 αγώνων που θα δώσει (4 εντός και 3 εκτός) για τα πλέι άουτ με στόχο να τερματίσει στην 7η θέση που ίσως θα οδηγήσει στην Ευρώπη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δείχνει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ δουλεύουν απρόσκοπτα με στόχο την καλύτερη δυνατή εικόνα στα πλέι άουτ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ