Βαθμολογία

Σάρωσε σε τηλεθέαση το J2US

Tο φαντασμαγορικό σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει δυναμικά στο Open TV. Στο πέμπτο επεισόδιο τα λαμπερά ντουέτα γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Μετά την αποχώρηση της Χρύσπας και του Γιάννη Δρυμωνάκου το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει ενώ τόσο οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή όσο και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, 23 Μαΐου, το ζευγάρι που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάφερα να βγω από το safe zone που είχα χτίσει γύρω μου. Δεν τολμούσα να κάνω βήμα παραπάνω. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα αυτό. Στεναχωριέμαι που φεύγω, αλλά το κέρδος μου ήταν ότι απέκτησα φίλους και νομίζω ότι όσο μεγαλώνουμε αυτό έχει αξία» ανέφερε συγκινημένη η δημοσιογράφος του Open TV.

Τα υψηλά νούμερα του J2US

Αρκετοί ήταν οι τηλεθεατές που έμειναν σπίτι και παρακολούθησαν το μουσικό σόου του Open. Το J2US είχε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 16,4%, με το υψηλότερο ποσοστό του να φτάνει στο 25% στο τέταρτο 01:00 – 01:14. Στο δυναμικό κοινό, το J2US είχε μέσο όρο 16,8%, ενώ στο ίδιο τέταρτο (01:00 – 01:14) έφτασε στο 23,4%.

ethnos.gr