Βαθμολογία

Ατομικές συμφωνίες στην ΑΕΛ

Σε ρυθμούς πλέι άουτ έχουν μπει στην ΑΕΛ και συνεχίζεται η προετοιμασία για τα παιχνίδια που θα αρχίσουν στις 6-7 Ιουνίου με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου από σήμερα να βλέπει όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη Λάρισα, καθώς επέστρεψε κι ο Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ αλλά τέθηκε σε καραντίνα και θα μπει στις προπονήσεις αργότερα.
Από κει και πέρα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Ουάρντα που έχει τεθεί εκτός ομάδας προπονείται μόνος του και ο Μασούρας έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Οι δύο παίκτες είχαν δοθεί δανεικοί, ο μεν Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ ο δε Μασούρας από τον Ολυμπιακό.
Πάντως ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας δείχνει να αναθεωρεί τη στάση του περί δανεισμού παικτών καθώς δεν θα πάρει δανεικούς τη νέα χρονιά, με εξαίρεση τον Μάρκοβιτς από τον οποίο είναι πολύ ευχαριστημένοι όλοι.
Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα είναι η συμφωνία για τη μείωση των συμβολαίων των παικτών λόγω της πανδημίας. Μετά από επικοινωνία που είχε ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας με τον αρχηγό Βαγγέλη Μόρα αποφασίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα να γίνουν ατομικές συμφωνίες με τους παίκτες και ο καθένας να διαπραγματευτεί μόνος του το ποσοστό της μείωσης. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κούγιας είχε μιλήσει στους παίκτες για απώλεια εσόδων της ομάδας σε ποσοστό 40% αλλά και ότι δεν θα μειωθούν τα συμβόλαια που είναι μέχρι 40.000 ευρώ.  
Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία διαρροή ούτε από τη διοίκηση ούτε από τους παίκτες για το πιθανό ποσοστό διαπραγμάτευσης.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η ΑΕΛ μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά επειδή σχεδόν αμέσως θα αρχίσουν αυτές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αρχίζουν και τα πλάνα γι’ αυτή.
Το πρώτο που εξετάζεται είναι το κέντρο προετοιμασίας και σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επιλογή γι’ αυτή τη χρονιά θα είναι τα 3-5 Πηγάδια μετά από επιθυμία του τεχνικού Μιχάλη Γρηγγορίου με δεύτερη το γνώριμο Καρπενήσι. Η επιλογή θα γίνει μέχρι τέλη Μαΐου.
Εκτός από τον κέντρο της προετοιμασίας δειλά-δειλά μπαίνει και το μεταγραφικό πλάνο και σ’ αυτό δεν υπάρχουν προς το παρόν αποχωρήσεις παικτών αλλά μόνο μεταγραφές. Δύο μεταγραφές θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες και αυτές είναι των παικτών που ένας θα αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και ο άλλος περιφερειακός επιθετικός.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία