Βαθμολογία

«Καλό καλοκαίρι» με χαμόγελα στον Αετό Μακρυχωρίου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τον Αετό Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Ο ιστορικός σύλλογος κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα στα 24 ματς που διεξήχθησαν στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX και να πάρει το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Κώστας Τουρλακόπουλος (πρόεδρος) και Αλέξης Τσιτούρας (αντιπρόεδρος) οι άνθρωποι που οραματίστηκαν αυτή την ομάδα. Από την άλλη ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας έδωσε την δική του «μάχη» μαζί με τον στενό του συνεργάτη Λευτέρη Τέα ώστε η ομάδα του Αετού να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και φυσικά οι παίκτες που απέδωσαν τα μέγιστα στο σύνολο των αγώνων που έδωσαν μέσα στις τέσσερις γραμμές. Κατά γενική ομολογία ο Αετός Μακρυχωρίου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και συνδύασε το θέαμα με την ουσία.

Δίκαια λοιπόν πέτυχε τον στόχο του και εδώ και αρκετές ημέρες, δείγμα της σοβαρότητας που διέπει την διοίκηση έχει ανανεώσει το τεχνικό επιτελείο (Κατσάρας – Τέας) και αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια στις ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές!

Το Σάββατο (23/5) το απόγευμα η διοίκηση του Αετού επιμελήθηκε ένα πολύ όμορφο τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε χορηγούς της ομάδας και φίλους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Νίκος Λιούπας που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αναμόρφωσης του γηπέδου. Τέλος την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καλοχωρίου κ. Γιάννης Σαμπάνης, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλης Έξαρχος. Όλοι όσοι βρέθηκαν έμειναν κατάπληκτοι με την εικόνα του γηπέδου…

Ξεκίνημα με οικογενειακό «διπλό»

Το ξεκίνημα έγινε με τους ποδοσφαιριστές να μην… κρατιούνται βλέποντας αυτόν τον εκπληκτικό αγωνιστικό χώρο και έτσι για περίπου μισή ώρα φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους ρούχα και έπαιξαν ένα οικογενειακό «διπλό» ως αποχαιρετιστήριο για την φετινή χρονιά.

">http://

Στη συνέχεια όλοι μαζί γευμάτισαν σε ένα πλούσιο τραπέζι που τα είχε όλα, από αρνιά και σουβλάκια μέχρι ποτά και μπύρες που κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι αργά το βράδυ! Φυσικά υπήρχε και πολύ καλή μουσική που ανέβασε και άλλο το κέφι!

Παρέλαβαν και το πριμ ανόδου

Αξίζει να αναφέρουμε πως η διοίκηση παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε λόγω της πανδημίας μοίρασε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και πριμ για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Ευχαριστήριο στους χορηγούς της εκδήλωσης

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί και τους χορηγούς που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να γίνει αυτή η όμορφη εκδήλωση για την ομάδα: Τον κ. Κωνσταντίνο Ζησόπουλο που είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας, τον κ. Ιωάννη Μπελόγια για την αμέριστη συμπαράστασή του όλη την χρονιά στην ομάδα, την αλλαντοβιομηχανία «Ρωμιό» για την προσφορά της σε σουβλάκια όχι μόνο στο αποχαιρετιστήριο τραπέζι αλλά όλη την χρονιά. Τον αντιδήμαρχο αλλά και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αετού κ. Νίκο Μητσογιάννη που προσέφερε το ένα αμνοερίφιο καθώς και τον κτηνοτρόφο κ. Γιώργο Λιούπα για το έτερο. Τον κ. Τάσο Παπαδόπουλο που είναι ιδιοκτήτης του καφέ 10% στο Μακρυχώρι για την συνεχόμενη προσφορά του στην ομάδα, καθώς και τους κ. Δημήτριο Σταμάτη και Γιάννη Γεωργόπουλο για την συνεχόμενη προσφορά τους στον Αετό.

*Χαρούμενη η οικογένεια Τουρλακοπούλου φωτογραφήθηκε στο φακό του athleticlarissa με φόντο το γήπεδο της ομάδας!

*Η Βάσω Γκατζούλη (athleticlarissa) μαζί με τις κόρες Τουρλακοπούλου Πόπη και Κατερίνα με ωραίο φόντο το γήπεδο!

*Περήφανοι για τον αγαπημένο τους Αετό ήταν ο Γιώργος (πατέρας) και Κώστας (γιος) Σουπεκιώτης, με τον πρώτο να πανηγυρίζει πρωτάθλημα και άνοδο το 1990 ως τερματοφύλακας και τον γιο 30 χρόνια μετά το 2020 να πετυχαίνει την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον ίδιο τρόπο!

*Ο φίλος της ομάδας Μιχάλης Φουσίκας επιμελήθηκε το ψήσιμο των κρεάτων! Αετός βαμμένος το φιλαράκι…

*Το πούρο της ανόδου κάπνισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σπύρος Ιωαννίδης, μία φωτογραφία χίλιες λέξεις…

*Οι προετοιμασίες πριν την επίσημη φωτογράφιση ήταν εντατικές. Δεν έλειψαν και οι Selfie…