Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο «Πίπης»

Αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Ηρακλή Λάρισας και τους στυλοβάτες αυτής της μεγάλης προσπάθειας που πραγματοποιεί ο ιστορικός σύλλογος.

Ο λόγος για τον Σπύρο Ζαφειρίου (Πίπης) που ανήρτησε την μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στο γήπεδο της Νεάπολης, την έδρα του Ηρακλή με το σχόλιο «Non stop training!!!».

Ασταμάτητος ακόμη και την περίοδο του καλοκαιριού, κάνει προπονήσεις για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα αναμένεται να είναι και τη νέα χρονιά από τους βασικούς «μοχλούς» της ομάδας του Ηρακλή. Όπως μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε στη φωτογραφία βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση!

Να θυμίσουμε πως αυτή τη περίοδο έχουν ξεκινήσει και έργα στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, και μέσα σε λίγους μήνες αναμένεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο η όψη του γηπέδου και να είναι περισσότερο λειτουργικό ενόψει των επίσημων αγώνων τη νέα χρονιά. Τα έργα επιβλέπει και ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που παρακολουθεί παράλληλα τις εξελίξεις αναφορικά με το πώς θα διενεργηθεί το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.