Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Μέρα με την ημέρα πάμε καλύτερα»

Το πρώτο οικογενειακό δίτερμα έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες της ΑΕΛ. Η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στο τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί», ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά για να ανέβει κι άλλο το επίπεδο της αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών ενόψει της συνέχισης του πρωταθλήματος της Super League. Οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν σιγά-σιγά και παίρνουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνουν περισσότερο ευδιάθετοι καθώς επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και προσπαθούν να καλύψουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό το χαμένο έδαφος σε τακτική και φυσική κατάσταση λόγω της πολυήμερης αποχής τους από τις προπονήσεις.

«Μέρα με την ημέρα πάμε καλύτερα. Είναι δεδομένο ότι έχουμε μπει σε μία τροχιά και προσπαθούμε να κάνουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες τα πραγματοποιούσαμε σε διπλάσιο χρόνο και αυτό απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος» σχολίασε στην Ελευθερία ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη χθεσινή προπόνηση στο AEL FC Arena και πρόσθεσε:

«Κλείνουμε δύο εβδομάδες προπόνησης και στις δέκα πρώτες ημέρες ρίξαμε μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση. Είπαμε εξ αρχής ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Ωστόσο προχωράμε σε πολύ καλό δρόμο και όσο δεν έχουμε τραυματισμούς τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο».