Για… άλλες πολιτείες θα ταξιδέψει ο μέσος της ΑΕΛ Ρομέου. Ο Βραζιλιάνος παίκτης αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής, μάζεψε τις βαλίτσες του και θα αναχωρήσει το αργότερο την Τρίτη για τη χώρα του καφέ.
Ο ίδιος ζήτησε και πήρε άδεια από τη διοίκηση, με στόχο να κάνει εκεί θεραπείες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό στο γόνατό του. Έτσι λοιπόν θα κάνει και… διακοπές περισσότερο διάστημα από τους συμπαίκτες του αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να είναι στη Λάρισα αυτή την περίοδο.
Ο Ρομέου θα περιμένει ειδοποίηση από τον πρόεδρο της ομάδας, τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο παίκτης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΛ και ο πρώτος λόγος ανήκει στον σύλλογο.
Του Χρήστου Γκατζούλη