Βαθμολογία

Ελένη Μενεγάκη: Το αντίο της στο τηλεοπτικό κοινό και στον Alpha

H Ελένη Μενεγάκη περίμενε την ονομαστική της γιορτή για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της. Η παρουσιάστρια συγκινημένη αποκάλυψε ότι από πέρυσι είχε πάρει την απόφασηνα φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Ελένη βαθιά συγκινημένη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι φέτος είναι η τελευταία της σεζόν στον Alpha και όχι μόνο… Η παρουσιάστρια είπε πώς σε ένα μήνα τελειώνει η σεζόν και σε ένα μήνα θα πει και αντίο στους τηλεθεατές που τους έχει μέσα στην καρδιά της.

Η Ελένη με τρεμάμενη φωνή είπε πώς η επόμενη χρονιά θα την βρει εκτός τηλεόρασης και αποφάσισε να κάνει πράγματα που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να κάνει… Σκεφτόταν εδώ και καιρό τι θα πει στους τηλεθεατές που την αγαπούν και πάντα δάκρυζε… σήμερα λοιπόν μίλησε από καρδιάς συγκινήθηκε, αλλά κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαδάκι σε κλαδάκι…»!

Και υπογράμμισε: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά»!

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω»!

gossip-tv.gr