Βαθμολογία

Super League: Μπουτσικάρης για πρόεδρος

Η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου στον προεδρικό θώκο της Super League λήγει και ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Φαβορί για τη διαδοχή του φαντάζει ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα θέματα του συνεταιρισμού την τελευταία τριετία και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.

Όλα δείχνουν πως θα έχει την στήριξη από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς και από την πλειονότητα των ΠΑΕ, με αποτέλεσμα η νίκη του να θεωρείται σίγουρη. Αντίπαλός του στις εκλογές αναμένεται να είναι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα διεκδικήσει την προεδρία, αν και θα προτιμούσε να έχει τη στήριξη όλων των ΠΑΕ.

Τα άμεσα ζητήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί ο νέος πρόεδρος της Super League είναι πολλά, με τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού να είναι τεράστιες για το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό θα πρέπει να ηγηθεί των συζητήσεων για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, τη στιγμή που δεν υπάρχει ομοφωνία στο θέμα, ενώ θα πρέπει να κλείσει και τη συμφωνία με την κυβέρνηση για εκχώρηση ποσοστού από το στοίχημα.

onsports.gr