Βαθμολογία

Δημητρίου: Τι είπε για τους «8» και το πλάνο για τη Γ’ Εθνική

Ο Παναγιώτης Δημητρίου αναφέρθηκε για τα κρίσιμα ζητήματα της Γ’ Εθνικής. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας, μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Παναγιώτης Δημητρίου σχολίασε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τη Γ’ Εθνική:

«Έχουμε πάρει μια απόφαση λόγω των γεγονότων με τον κορoνοϊό. Δεν είναι δυνατόν να παιχθούν μπαράζ. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανέβουν και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μπορεί να πέσει στο τραπέζι η πρόταση του να γίνουν τα μπαράζ το Σεπτέμβριο, όμως δεν νομίζω να υποστηρικτή Φούτμπολ Λιγκ. Άλλο αν οι «8» κάνουν άλλες κινήσεις για να ανέβουν δύο κατηγορίες. Πρέπει να ανέβουν χωρίς μπαράζ και να το δεχτεί η Φούτμπολ Λιγκ. Είναι υποχρεωμένοι αντί για τέσσερις ομάδες που θα ανέβαιναν, να δεχτεί και τους οκτώ. Δεν έχει άλλη επιλογή».

Όσο για το μέλλον; «Υπάρχουν 2-3 προτάσεις που θα τις καταθέσουμε. Εξετάζουμε τις όλες παραμέτρους. Να βγάλουμε την σωστή απόφαση για τις ομάδες. Το να σωθούν όλοι δεν νομίζω να γίνει, δεν το θεωρώ σωστό. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Γ’ Εθνική».

Πηγή: mikriliga.com