Βαθμολογία

Μια εικόνα χίλιες λέξεις… (pics)

Ένα από τα καλύτερα γήπεδα στο νομό μας ήταν αδιαμφισβήτητα αυτό του Ελευθεραί, περίπου στα πέντε λεπτά από το κέντρο της Λάρισας.

Έχει φιλοξενήσει ακόμη και ομάδες Super League για προπονήσεις αλλά και στον υπάρχον χώρο έχουν γίνει και επίσημα ματς υψηλών κατηγοριών κατά το παρελθόν.

Ήταν ένα πραγματικό στολίδι και σήμερα γνωρίζει την απόλυτη απαξίωση και εγκατάλειψη. Από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση ότι μιλούμε γι’ αυτό το γήπεδο γιατί δεν αναγνωρίζεται.

Εδώ και πέντε μήνες δεν μπήκε μέσα άνθρωπος για να κάνει την παραμικρή συντήρηση. Το γήπεδο ανήκει στο δήμο Λαρισαίων με τους ανθρώπους της ομάδας του Ελευθεραί να δείχνουν απογοητευμένοι από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα αυτό το γήπεδο. Χόρτα τα οποία έχουν φτάσει στο ύψος των δοκαριών και μία εικόνα άκρως αποκρουστική.

Σίγουρα όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι πολλά πράγματα πήγαν πίσω λόγω του κορωνοϊού, όμως ίσως ήρθε η ώρα να σκύψουν πάνω στο γήπεδο από το δήμο και την υπηρεσία πρασίνου και σιγά – σιγά να επαναφέρουν αυτό το στολίδι στην πρότερή του κατάσταση…