Βαθμολογία

Νέο «φιρμάνι» από το παρελθόν για τον Άρη!

Ο Άρης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αμαρτίες του παρελθόντος, αφού καλείται να πληρώσει 198.000 ευρώ σε πρώην παίκτη του… Δεν έφταναν στον Άρη οι οφειλές που βεβαιώθηκαν προς τους Σιστόν, Πορτίγια και Ούμπιντες, που έφεραν και τα προβλήματα με τη FIFA, ήρθε και ένα ακόμα «αγκάθι» από το παρελθόν να βάλει δύσκολα στους «κίτρινους». Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «dikiblogspot», η πειθαρχική επιτροπή  της FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για οφειλή του Άρη προς τον Νιγηριανό Τζον  Ίμπε.

Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε τη σεζόν 2012-2013 στον Άρη και ζητούσε χρήματα που του οφείλονταν, με τη FIFA να τον δικαιώνει και να επιδικάζει χρήματα που αγγίζουν τις 198.000 ευρώ. Η απόφαση της υπερκείμενης ομοσπονδίας  βασίστηκε στην ίδια αιτιολογία με τους τρεις προηγούμενους παίκτες. Δηλαδή, η νέα ΠΑΕ Άρης που συστάθηκε το 2016 αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και καλείται να πληρώσει.

Ο Άρης γνώριζε για την προσφυγή του Ίμπε και πλέον έχει προθεσμία 21 ημερών να προσβάλει την απόφαση στο CAS για να την καταρρίψει. Οι «κίτρινοι» σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να προσφύγουν κατά όλων των ανοικτών υποθέσεων θέλοντας να αποδείξουν πως η νέα  ΠΑΕ «ο Άρης» δεν έχει σχέση με την παλιά που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης…

onsports.gr