Βαθμολογία

Επανέναρξη ΑΕΛ RADIO 104,8 τη Δευτέρα 25/5/2020

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το ραδιόφωνο της ΑΕΛ θα επαναλειτουργήσει  στη συχνότητα των 104,8 στα FM τη  Δευτέρα 25/5/2020 και ώρα 8 το πρωί.

Το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού είναι το εξής:

08:00-11:00 Νεανικό μαγκαζίνο με μουσική που θα επιμελείται ο Αποστόλης Νταχμίρης και με παραγωγούς – παρουσιαστές τον Μιχάλη Γραμμένο και την Έλενα Καλογήρου.

11:00 – 13:00 Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μίχος θα αναλύει όλη την ποδοσφαιρική ελληνική πραγματικότητα με συνεντεύξεις από όλη την Ελλάδα και με αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και όλο το περιβάλλον της οικογένειας της ΑΕΛ.

13:00 – 15:00 Η δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Νικολέττα Μπουρνόβα θα προσεγγίζει όλα τα πολιτικά, αυτοδιοικητικά, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα της πόλης της Λάρισας, των όμορων δήμων, του νομού, της περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και όλης της Ελλάδας.

15:00 – 18:00 Το βήμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας. Ο Θάνος Αναστασίου και ο Χρήστος Γκατζούλης καθημερινά με την εκπομπή τους "Χωρίς Αντίπαλο" θα μεταφέρουν τον παλμό των ερασιτεχνικών ομάδων με ρεπορτάζ και αναλύσεις των ομάδων της Λάρισας που συμμετέχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

18:00 – 20:00 Ο Γιάννης Καλογιάννης παρουσιάζει την εκπομπή του «Έλα να μάθεις».

20:00 – 00:00 Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ και οικονομολόγος Ντίνος Λαμπρογιώργος παρουσιάζει τις «Βυσσινί Νύχτες», με ανοιχτά μικρόφωνα σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και συμπαρουσιαστές όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ.

Τα Σαββατοκύριακα  θα κυριαρχούν οι απευθείας μεταδόσεις  όλων των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΕΛ, από τους άνδρες έως την Κ15, με απευθείας συνδέσεις, δηλώσεις και ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων.

Ειδικά για τους αγώνες της πρώτης ομάδας στην Super League πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων της ΑΕΛ θα υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ από το AEL FC ARENA και τα γήπεδα όλης της Ελλάδος, με pre game και post game αφιερώματα, αρχής γενομένης από τους φετινούς αγώνες playout με παρουσιαστές τους Θάνο Αναστασίου και Χρήστο Γκατζούλη.

Αυτονόητο είναι ότι κατά τη διάρκεια όλων των εκπομπών μπορούν να παρεμβαίνουν και να εκφράζουν τη γνώμη τους για οποιοδήποτε θέμα και να συζητούν όλοι οι ακροατές, πάντοτε με ευπρέπεια και με το ονοματεπώνυμο τους στο νέο τηλέφωνο του  AEL RADIO 104,8 2410251988.