Βαθμολογία

Αποχώρησε από το MasterChef η Ντέμη Γεωργίου

Ποτέ δε λείπουν οι διαμαρτυρίες πριν και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του MasterChef. Ακόμα και εκείνοι, που γνώριζαν ότι θα ψηφιστούν, δε δίστασαν να σχολιάσουν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Οι αλλαγές ψήφων την τελευταία στιγμή, έδειξαν πως κάποιοι ένιωθαν αβεβαιότητα και είχαν αμφιβολίες για την απόδοση των ευθυνών.

Στην ψηφοφορία του MasterChef η Ντέμη, ο Τζον και η Μαρία συγκέντρωσαν από τρεις ψήφους, ενώ η Μάρλεν μία. Στον τάκο βγήκαν και οι τρεις και όλοι περίμεναν να ακούσουν από τον Γιώργο Λασκαρίδη αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που είχε στα χέρια του.

Ο Γιώργος έκανε την ανατροπή και έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Μαρία, κάτι που προκάλεσε σοκ. Το μεγαλύτερο σοκ, βέβαια, το υπέστη η ίδια η Μαρία, η οποία δεν περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη. Η Μαρία Μπέη, λοιπόν, πήρε το δρόμο για τον εξώστη και στην κουζίνα έμειναν η Ντέμη και ο Τζον, οι οποίοι έδωσαν “μάχη” για την παραμονή τους στο MasterChef.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο του γνωστού σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου. Οι τρεις κριτές μαζί με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο δοκίμασαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, αξιολόγησαν τις προσπάθειες τους, βαθμολόγησαν και αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef η Ντέμη Γεωργίου.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Τζον Λέβι Ριάνο: (9+9+9+9) – 36 βαθμοί

Ντέμη Γεωργίου: (8+7+8+8) – 31 βαθμοί

zappit.gr