Βαθμολογία

ΛΑΡΙΣΑ: H νέα πλατεία στη συνοικία της Τούμπας

Εν μέσω κορονοϊού ο Δήμος Λαρισαίων συστήνει πλατείες, πάρκα και άλλα σημεία της πόλης για επισκέψεις χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού. Σε σχετική ανάρτηση στο facebook αναφέρεται στη νέα πλατεία της Τούμπας.

"Τα μέτρα περιορισμού αποκλιμακώνονται σταδιακά ωστόσο όπως λένε οι ειδικοί ο κορονοϊός παραμονεύει. Γι αυτό τον λόγο ας θυμηθούμε ή ας «συστήσουμε» σε όσους συμπολίτες δεν γνωρίζουν, πλατείες , πάρκα και άλλα σημεία της Λάρισας που μπορούμε να επισκεφθούμε χωρίς τον κίνδυνο του συνωστισμού.

Η νέα πλατεία της Τούμπας με έκταση δέκα στρεμμάτων, περικλείεται από τις οδούς Παστέρ – Πολ. Ζήλου – Καλαμά και βρίσκεται δίπλα στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της συνοικίας.

Χαρακτηριστική η ξύλινη κατασκευή (pergola) που την διασχίζει με ξύλινα καθιστικά και στις δυο πλευρές της, επιτρέποντας στον επισκέπτη να απολαύσει την παραμονή του κάτω από την σκιά της.

Διαθέτει επίσης άνετο χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των πολιτών, αθλητικές εγκαταστάσεις (κλειστές προς το παρόν στο κοινό) και μεγάλη υδάτινη επιφάνεια".

kosmoslarissa.gr