Βαθμολογία

Μπαλτίδης: Οδεύουμε σε λύση, αναμονή δύο μήνες

Σχεδόν έτοιμη λύση για την εξόφληση των χρεών του Απόλλωνα έχει ο Τάκης Μπαλτίδης όπως αποκάλυψε στο Metropolis 95.5 τονίζοντας ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με κάποιον ξένο επενδυτή. Αναλυτικά είπε:

«Έχω κάποιες ικανότητες. Δεν θα αφήσω τον Απόλλωνα να πεθάνει και πιστεύω ότι οδεύουμε προς λύση για τα χρέη που αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια. Ο Απόλλων θα παίζει σύντομα στην Α Εθνική. Έχει προοπτικές να γίνει κλαμπ, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Το χρήμα κάνει στην Ελλάδα τα πάντα. Αλλάζει νόμους και συνήθειες. Όσοι είναι γύρω από τον Απόλλωνα θα φωνάξουν βοήθεια σε λίγο.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι του Πόντου και της προσφυγιάς. Έτοιμοι είμαστε. Θα δούμε ποιος θα προλάβει να κάνει γήπεδο ο ΠΑΟΚ ή η Καλαμαριά πρώτος; Στους επόμενους δύο μήνες θα πέσουν πυροβολισμοί. Ξένος θα είναι αυτός που θα έρθει καθώς οι Έλληνες είναι πεθαμένοι και της αρπαχτής. Ό,τι μπορώ θα κάνω. Δεν θα υπήρχε Απόλλων εάν δεν ήμουν εγώ. Άμα πεθάνω εάν δεν μπορούν τα παιδιά μου να κάνουν κάτι θα πεθάνει η ομάδα».