Βαθμολογία

«Θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών»

Δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς στην eleftheria.gr Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς:

«Σίγουρα θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Εάν το φετινό πρωτάθλημα συνεχιστεί, τότε λογικό είναι να μην προχωρήσουμε σε μειώσεις. Εάν όμως δεν παίξουμε και σταματήσει οριστικά η αγωνιστική δράση τότε θα συζητήσουμε με κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά για να δούμε τι θα συμφωνήσουμε.

Πρωτίστως αυτό που προέχει είναι να δούμε τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος, τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε λεφτά από τα τηλεοπτικά, εάν όμως αποφασιστεί η οριστική διακοπή του τότε θα υπάρξει πρόβλημα τόσο με τα τηλεοπτικά, όσο και με τους χορηγούς, οπότε τα δεδομένα θα αλλάξουν. Επομένως όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και φυσικά το πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος μας να διατηρήσουμε έναν κορμό 18 ποδοσφαιριστών από τη φετινή σεζόν».

Ο ισχυρός παράγοντας της λαρισινής ΠΑΕ τόνισε επίσης το πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί οικονομική ενίσχυση για να μπορέσουν οι ομάδες να καλύψουν το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου και να ξεκινήσουν σιγά-σιγά οι προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα του πρωταθλήματος, στη λαρισινή ΠΑΕ «τρέχουν» και το θέμα της αδειοδότησης, καθώς ο συγκεκριμένος φάκελος θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι τέλος του μηνός.

Τέλος, κύριο μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να διατηρηθεί ένας κορμός 18 ποδοσφαιριστών από τη φετινή σεζόν και κατόπιν θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις.