Βαθμολογία

Τέλος η καραντίνα για τέσσερις

Από χθες άρχισαν να λιγοστεύουν τα προβλήματα για την ΑΕΛ, καθώς «πάτησαν» γήπεδο τέσσερις παίκτες που είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα μετά την επιστροφή τους από το εξωτερικό και αυτοί είναι οι: Ναγκί, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς.

Πλέον ο μοναδικοί απόντες είναι οι: Κρίστινσον (βρίσκεται σε καραντίνα και θα μπει στο γήπεδο μεθαύριο Τρίτη) και ο Αλί Γκαζάλ που η γυναίκα του γέννησε και θα έρθει στα Λάρισα μεθαύριο (θα μπει και αυτός σε καραντίνα για 14 ημέρες).
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου βλέπει ότι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη Λάρισα και θα συνεχίσει απερίσπαστος τις προπονήσεις που πλέον από αύριο Δευτέρα θα γίνουν ομαδικές, αφού δόθηκε «πράσινο φως» από τις αρμόδιες αρχές.
Την ίδια μέρα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποφασίσει η Super League να κάνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με πιθανή ημερομηνία για τα πλέι άουτ τη 10ή Ιουνίου. Θα γίνονται τρία παιχνίδια τη βδομάδα που σημαίνει και γρήγορη λήξη των αγώνων.
Επίσης αναμένεται να δοθεί ένα τέλος και στο σίριαλ των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ μετά τη συνάντηση που θα έχουν με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια. Θεωρείται δύσκολο να βρεθεί «χρυσή τομή» και μάλλον θα υπάρξουν ατομικές διαπραγματεύσεις των παικτών με τον μεγαλομέτοχο.

ΠΕΡΙ ΟΥΑΡΝΤΑ
Σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της ΠΑΕ ΑΕΛ προχθές το βράδυ ο παίκτης, ακόμη, της ΑΕΛ Αμρ Ουάρντα, που συνοδευόταν από τον Σύριο φροντιστή της ομάδας Καμάλ, η ΠΑΕ, μεταξύ άλλων, αναφέρει σε ανακοίνωση τα εξής για τους δράστες: «…ξεφτίλισαν άλλη μια φορά την ιστορική ομάδα μας και τη φιλόξενη πόλη μας, χτυπώντας άνανδρα όπως συνηθίζουν, αφού 20 επιτίθενται σε δύο άοπλους, τον Αμρ Ουάρντα και τον Σύριο πρόσφυγα υπάλληλο της ΠΑΕ Καμάλ που φροντίζει τα γήπεδα στα Δένδρα, έναν επιστήμονα που για να επιβιώσει εργάζεται ως κηπουρός, τραυματίζοντάς τους.
… δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι συμπαραστεκόμαστε και ηθικά και νομικά στον Αμρ Ουάρντα, γιατί τον θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, αλλά και στον τίμια εργαζόμενο Σύριο πρόσφυγα στην εταιρεία μας… Αυτονόητο είναι ότι ο Ουάρντα και ο συνεργάτης μας τελούν υπό την προστασία μας, υπό την προστασία του κ. Αλέξη Κούγια και υπό την προστασία όλης της οικογένειας της ΑΕΛ».
Τέλος, ο Ουάρντα σε δηλώσεις του μιλάει για κόντρα οπαδών ΑΕΛ και ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρεται και σε συλλήψεις που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία