Βαθμολογία

Είπαν καλό καλοκαίρι με τραπέζι στον Δωτιέα Αγιάς (pics)

Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού μας τερματίζοντας με 38 βαθμούς στην ιδιαίτερα κολακευτική 4η θέση (ισοβάθμησε με τον Σμόλικα).

Ο ιστορικός σύλλογος με πρόεδρο τον ιδιαίτερα αγαπητό κ. Κυριάκο Καφανέλη άφησε το δικό του στίγμα στην ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε αιφνίδια λόγω του ιού.

Ο Δωτιέας βασιζόμενος σε ένα κράμα έμπειρων παικτών και αρκετών νέων έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έβαλε δύσκολα σε όλες τις ομάδες.

Την Κυριακή (17/5) ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κυριάκος Καφανέλης έκανε τραπέζι σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο εξοχικό του στον Αγιόκαμπο κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες. Ο πρόεδρος της ομάδας ως ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης ετοίμασε τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές του με πολύ καλό φαγητό και ότι άλλο επιθυμούσαν.

Φυσικά έγιναν και οι πρώτες συζητήσεις ενόψει της νέας χρονιάς με τον  Δωτιέα να θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι και έχοντας πολλά όνειρα στο μυαλό της η διοίκηση του κ. Καφανέλη για διαρκή άνοδο της ομάδας και ακόμη υψηλότερες… «πτήσεις»!

Όλοι ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο όταν υπολογίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.