Βαθμολογία

Eurovison 2020: Η Στεφανία Λυμπεράκη μάγεψε στον διαφορετικό τελικό

Έναν διαφορετικό τελικό Eurovision παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου η ΕΡΤ μέσα από την εκπομπή «Europe Shine a Light». Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που αντικατέστησε τον διαγωνισμό της Eurovision 2020, που αναβλήθηκε λόγω κοροναϊού, εμφανίστηκε η Στεφανία Λυμπεράκη.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαγωνισμό έδωσε μία μικρή γεύση από το Supergirl των Δημήτρη Κοντόπουλου κι Arcade και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια σημείωσε ότι η αναβολή έγινε για καλό σκοπό, κλείνοντας ραντεβού για του χρόνου.

Δείτε την εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη Eurovision:

Χαμογελαστή και με θετική ενέργεια, όπως πάντα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο 1:10:30

">http://

Μια διαφορετική Eurovision

Το δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που αντικατέστησε τον Μεγάλο Τελικό μετά τη ματαίωσή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, λόγω της πανδημίας του Covid-19, προβλήθηκε την ώρα που θα διεξαγόταν και θα μεταδιδόταν -υπό κανονικές συνθήκες- ο Τελικός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020.

Από το Studio 21 του Hilversum οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και Jan Smit, οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, παρουσίασαν αποσπάσματα από τα 41 video clips, σχολίασαν εναλλακτικά προσωπικά «postcards», άκουσαν μαζί μας μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες, αναζήτησαν σε όλη την Ευρώπη παλιούς σταρ της Eurovision και «φωτίσαν» μοναδικά με ένα τραγούδι την Ευρώπη και την ελπίδα μας για το μέλλον, με τη συμμετοχή όλων.

in.gr