Βαθμολογία

ΛΑΡΙΣΑ: Ανοίγει την 1η Ιουνίου το Imperial

Την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 ξεκινά και πάλι την λειτουργία του το ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα, όπως και όλα τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας στη χώρα μας, που παραμένουν κλειστά λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Μάλιστα το πεντάστερο ξενοδοχείο της θεσσαλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε, στην ιστοσελίδα του, νέα ελκυστικά πακέτα διαμονής και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ακόμα καλύτερες τιμές συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο. Η λειτουργία του θα συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που προβλέπει η νομοθεσία.

Παράλληλα η από την 1η Ιουλίου η Grecotel, μητρική εταιρία του θεσσαλικού hotel, ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει να επαναλειτουργεί τις καλοκαιρινές μονάδες της διαβεβαιώνοντας πως θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωση της «το καλοκαίρι αυτό, μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts, κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα. Τα πάντα φροντίζονται από απόσταση, με ειδικά ωράρια και διαδρομές. Η χαρά του φαγητού προσφέρεται στις αυλές και στην παραλία».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα ανοίγματα των ξενοδοχείων στην ιδιαίτερη πατρίδα της Grecotel, την Κρήτη που θα είναι το πρώτο νησί για το οποίο θα επιτραπεί η θαλάσσια πρόσβαση καθώς και στην Κέρκυρα, τη Χαλκιδική και τους υπόλοιπους αγαπημένους προορισμούς.

Τα ξενοδοχεία που κάνουν την αρχή για την Grecotel είναι:

• Grecotel Cape Sounio, Αττική, την 1η Ιουλίου 2020

• Grecotel Riviera Olympia & Aquapark, Κυλλήνη, την 3η Ιουλίου 2020 με τα ξενοδοχεία:

- Grecotel Μandola Rosa

- Grecotel Olympia Riviera και

- Grecotel Oasis

• Grecotel Casa Marron, Αχαΐα, την 3η Ιουλίου 2020

• Grecotel Filoxenia, Καλαμάτα, την 3η Ιουλίου 2020

• Grecotel Mykonos Blu, Μύκονος, την 3η Ιουλίου 2020

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα πακέτα και τις προσφορές, στην ιστοσελίδα grecotel.com, από τη Δευτέρα 18/5/2020.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr