Βαθμολογία

Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega

Μετά τον θριαμβευτικό ξεκίνημα που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα μέσα σε ελάχιστο χρόνο το Mega ετοιμάζεται από τώρα για τον Σεπτέμβριο.

Μέσα σε μόλις τρεις μήνες από την επανεκπομπή του το Mega άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο. Μέσα στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία του κορονοϊού χάρη στην εμπνευσμένη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αγοράσει την ταινιοθήκη του Mega αλλά και την ισχυρή δημοσιογραφική παρουσία, κατάφερε να βρεθεί ακόμα και στην δεύτερη θέση της τηλεθέασης για κάποιες μέρες.

Έτσι, ο βαθύς γνώστης των τηλεοπτικών δρώμενων της Ελλάδας ο Πέτρος Μπούτος, αναλαμβάνει πια την ευθύνη του προγράμματος για το κανάλι.

Ο Πέτρος Μπούτος είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανείς την ελληνική τηλεόραση και εδραίωσε το Mega ως κορυφαίο κανάλι με ανεξίτηλη σφραγίδα ποιότητας. Ήδη σχεδιάζει μαζί με τους συνεργάτες του το νέο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου με στόχο την κορυφή.

Η ανακοίνωση του Mega

«Ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA».

zappit.gr