Βαθμολογία

Αποχώρησαν από το J2US Χρύσπα και Γιάννης Δρυμωνάκος

Το J2US ήρθε με πολλές εκπλήξεις σήμερα στο OPEN. Εμφανίσεις επί σκηνής που μας ξεσήκωσαν, μας ταξίδεψαν, αλλά και κάποιες που προβλημάτισαν την κριτική επιτροπή.

Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη και της Νικολέτας Καρρά το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο J2US, να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν την ψήφο του κοινού.

Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει. Οι διαγωνιζόμενοι έκαναν εντατικές πρόβες για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο επόμενο live, ενώ οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν έλειψαν ούτε σήμερα. Το ζευγάρι που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε είναι η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

«Περάσαμε πολύ ωραία, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Όταν έχεις ήδη βραχεί, δεν την φοβάσαι την βροχή. Εμείς το “ταξίδι” μας το απολαύσαμε, πήγαμε μέχρι εδώ που φτάσαμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε η Χρύσπα.

«Χάρηκα που ήμουν εδώ, που έζησα όλη αυτή την εμπειρία, ήταν κάτι ξεχωριστό, κάτι καινούργιο για μένα», είπε ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

zappit.gr