Βαθμολογία

Πρώτο ρεπό για την ΑΕΛ

Μετά από 52 μέρες σε καραντίνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου έριξε στα βαθιά τους παίκτες που άρχισαν προπονήσεις μόλις έδωσε το «πράσινο φως» ο ΕΟΔΥ και από κει και πέρα υπήρχαν ακόμα και διπλές προπονήσεις ώστε οι ποδοσφαιριστές να επανέλθουν γρήγορα σε καλή φυσική κατάσταση.

Το Σάββατο έγινε μια προπόνηση και την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν το πρώτο τους ρεπό για να ξεκουραστούν, ενώ από Δευτέρα εκτός από τις προπονήσεις όλοι περιμένουν να μάθουν την ημερομηνία επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Εν τω μεταξύ, προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι όποια ομάδα βρεθεί με θετικό παίκτη στον κορονοϊό θα βρίσκεται σε καραντίνα πέντε μέρες.


Παράλληλα τη Δευτέρα θα γίνει και συνάντηση των παικτών με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια με θέμα το ποσοστό μείωσης των συμβολαίων των παικτών λόγω της πανδημίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες.

Η ερχόμενη βδομάδα κρύβει πολλές εξελίξεις τόσο για την ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ και πλέι άουτ όσο και για τα οικονομικά των παικτών.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία