Βαθμολογία

Η απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη

Μας λέτε συνεχεία για δυο εκατομμύρια (είναι λιγότερα από 2 εκ, αφορούν 5 χρόνια χρήσης και περιλαμβάνονται επιπλέον χρήσεις όπως εστιατόρια καντίνες κλπ )  και παραβλέπετε συνεχώς ότι επενδύθηκαν απ τη τράπεζα και έμενα προσωπικά εκατομμύρια για να υπάρχει αυτό το κόσμημα που  θα παραμείνει στη πόλη! 

Πλην όμως όπως σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου καθώς και σε  τεράστιες ομάδες όπως  Μπαρτσελόνα,  Ρεάλ, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντορτουμντ, Μίλαν η Ελληνικές όπως Αεκ, Ολυμπιακος όταν επενδύονται χρήματα από ιδιώτες και τράπεζες τα χρήματα αυτά επιστρέφονται κάποια στιγμή!! Εσείς λοιπόν θέλετε να επενδύουν τα θύματα και εσείς να παίζετε τζάμπα!!

Το ίδιο προσπαθείτε να κάνετε και τώρα με το Αλκαζάρ που είναι κρατικό και όχι ιδιωτικό όπως το Αελ fc arena .Τα χρήματα λοιπόν που δίνετε είναι αστεία μπροστά στην επένδυση..... τις χρόνιες που δεν έπαιζε η ομάδα βρήκαμε τρόπο και συντηρήσαμε το γήπεδο και το ίδιο θα κάνουμε στο μέλλον....το γήπεδο και η ομάδα υπήρχαν  πριν από εσάς και θα υπάρχουν και μετά.