Βαθμολογία

Επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Αγοραστός και Καλογιάννης

Μερίδα των Ρομά που είναι συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη διαμαρτυρόμενοι για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον οικισμό τους με τα νέα μέτρα που πάρθηκαν, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Αμφότεροι την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια συμμετείχαν σε σύσκεψη την οποία διέκοψαν άμεσα για να κατευθυνθούν προς το σημείο, στο οποίο όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν διότι δέχτηκαν την επίθεση και αποχώρησαν.

Ρομά επιτέθηκαν σε Λαρισαίο δημοσιογράφο – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο

Θύμα άνανδρης επίθεσης έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος της larissanet και του ΣΚΑΙ Πάνος Γαρουφαλιάς. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος συνάδελφος δέχθηκε επίθεση απρόκλητα λίγο αφότου ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις που έγιναν από Ρομά νωρίτερα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μιλώντας στον Astra λέγοντας παράλληλα πως του μετέφεραν ότι υπήρξε και προσπάθεια να χτυπήσουν δημοσιογράφο με αυτοκίνητο.

Αυτή την ώρα σπεύδει στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις ο Πάνος Γαρουφαλιάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Χορταριάς μαζί με μέλη της διοίκησης. Μιλώντας στο onlarissa.gr ο κ. Χορταριάς καταδίκασε την επίθεση ζητώντας την άμεση σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

onlarissa.gr