Βαθμολογία

Nova για αναδιάρθρωση, κεντρική διαχείριση και αναπροσαρμογές

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Nova τοποθετήθηκε, ανεπίσημα μεν αλλά ουσιαστικά, μέσω σχολίων στελεχών της, στα όσα διαρρέονται τις τελευταίες ημέρες από παράγοντες της Super League, ως προς «επαφές» και «συνεννοήσεις».

Η πρώτη επισήμανση αναφέρει λοιπόν πως μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν έχει συγκεκριμένη πληροφόρηση για το πλάνο επανέναρξης κι ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Το σημείο στο οποίο δόθηκε έμφαση είναι η αντίθεση της Nova σε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση της κατηγορίας, με αύξηση των ομάδων που την αποτελούν. Όπως υπογραμμίστηκε, ανάλογες σκέψεις και προτάσεις είναι άστοχες και μη ρεαλιστικές, αναιρούν δε το μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό πλάνο της Λίγκας, αφού, ουσιαστικώς, ακόμη δεν έχει προλάβει να εφαρμοστεί η προ ολίγων μηνών αναδιάρθρωση.

Αναφορικά με το θέμα της αναπροσαρμογής τηλεοπτικών συμβολαίων, κατέστη σαφές ότι τα εμπορικά και οικονομικά θέματα θα συζητηθούν απευθείας με τις αντισυμβαλλόμενες ΠΑΕ κι αφού προηγουμένως ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια αρχή (και αξιολογηθεί από τη Nova) το σχέδιο επανέναρξης κι ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Άλλο ένα θέμα που σχολιάστηκε είναι οι συζητήσεις που, εσχάτως, γίνονται από παράγοντες της Λίγκας για επαναφορά της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού εκτιμούν πως είναι «εξαιρετικά πρόωρη» η όποια τοποθέτηση επί του θέματος, το οποίο ούτως ή άλλως ανάγεται στα «προσεχώς», από τη στιγμή κατά την οποία μέχρι τώρα δεν υπάρχει καν σχέδιο πλάνο επανέναρξης κι ολοκλήρωσης του εφετινού πρωταθλήματος.

onsports.gr