Βαθμολογία

Μάριος Βουγιουρδής: Η φετινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή…

Ο Μάριος Βουγιουρδής αγωνίστηκε την ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Δόξα Βλαχογιαννίου και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού μας. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι δανεικός από τον Π.Ο.Ε και πήρε χρόνο συμμετοχής στο μισό και πλέον πρωτάθλημα αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Στα 19του χρόνια έχει στις… πλάτες του μία άκρως παραγωγική σεζόν με πολλές εντυπωσιακές αποκρούσεις, ενώ σε κρίσιμα σημεία για την ομάδα του κράτησε ανέπαφη την εστία.

Ίσως το καλύτερό του ματς ήταν την τελευταία αγωνιστική που παίχθηκε ποδόσφαιρο κόντρα στον Τύρναβο και μάλιστα εκτός έδρας (1-2). Στο συγκεκριμένο ματς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες του φετινές εμφανίσεις και έβαλε το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη απόδραση από τον Τύρναβο. Σταθερότατος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και νικήθηκε μονάχα από την άσπρη βούλα, έχοντας σημαντικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Ο ίδιος δείχνει να έχει πολύ όρεξη για δουλειά και δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πρόταση από ανώτερη κατηγορία… Ο Μάριος Βουγιουρδής μίλησε στο athleticlarissa:

-Μάριε είσαι 19 ετών και έχεις στο ενεργητικό σου μία πολύ καλή χρονιά που θα μπορούσε να είναι παρακαταθήκη για τη συνέχεια…

«Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί βοήθησα την ομάδα μου το Βλαχογιάννι να αποφύγει την τελευταία θέση που ήταν και ζητούμενο εκεί που είχαν φτάσει τα πράγματα. Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για εμένα με θετικό όμως πρόσημο στο τέλος.

-Πως ήταν για σένα το φετινό πρωτάθλημα;

«Σίγουρα ήταν μία περίεργη χρονιά που ολοκληρώθηκε γρήγορα και κανείς δεν ξέρει πως θα είναι η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ νομίζω ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και στην κορυφή αλλά και χαμηλά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική που παίξαμε».

-Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοσή σου;

«Νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου. Σίγουρα θα μπορούσε να τα πάω και ακόμη καλύτερα αλλά εδώ είμαστε για να διορθωνόμαστε συνέχεια…».

-Κάνεις προπονήσεις αυτό το διάστημα;

«Προσπαθώ να κρατηθώ σε ένα καλό επίπεδο διότι είναι αρκετό το διάστημα που θα μείνουμε χωρίς ατομικές προπονήσεις και αγώνες. Κάνω την προσπάθειά μου και περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα το καλοκαίρι. Δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να γυρίσω ξανά στο γήπεδο!».

-Ποια είναι τα όνειρά σου στο ποδόσφαιρο;

«Θέλω να κοιτάω χρονιά με χρονιά και να μην βάζω μακρινούς στόχους. Σίγουρα για μένα η χρονιά που μας πέρασε ήταν καλή και θα ήθελα να συνεχίσω το ίδιο καλά. Είμαι δανεικός από τον Π.Ο.Ε. θα δω ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, σίγουρα με ενδιαφέρει να διεκδικήσω να κάνω το βήμα παραπάνω αν μου δοθεί η ευκαιρία και είμαι έτοιμος».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ