Βαθμολογία

Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον!!!

Θετικότατη ήταν η ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε για την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας (Κ19). Υπό τις οδηγίες του νεαρού και ιδιαίτερα εξελίξιμου κόουτς κ. Βαγγέλη Στουρνάρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η ομάδα «χτίστηκε» με πολύ μεράκι και όρεξη το περασμένο καλοκαίρι και ο τεχνικός της προσπάθησε να μεταδώσει τις γνώσεις του στα αυριανά «αστέρια» του Απόλλωνα.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια, πολλά φιλικά και σίγουρα όσο περνούσε ο χρόνος αυτή η ομάδα έδειχνε ολοένα και καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα του Απόλλωνα ήταν μία νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, ενώ την ίδια ώρα στον όμιλο που αγωνίστηκε υπήρχαν σύλλογοι που διέθεταν ρόστερ με παίκτες που ήταν περισσότερα χρόνια μαζί.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφές πως η ομάδα Νέων του Απόλλωνα θα συνεχίσει στο ίδιο μοντέλο και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο τη νέα σεζόν.

Φυσικά οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών δεν άφησαν ασυγκίνητους τους παράγοντες της ΠΑΕ και απ’ ότι φαίνεται ένας σημαντικός αριθμός παικτών θα προωθηθεί στην μεγάλη ομάδα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικά αφού η διοίκηση και ο πρόεδρός της κ. Παναγιώτης Μαντζανάς θέλει να στηρίξει το ντόπιο στοιχείο και να προωθήσει παιδιά από το «φυτώριο» του Απόλλωνα.

Η ομάδα Νέων του Απόλλωνα διέθετε ένα κράμα παικτών τόσο από τη Λάρισα, όσο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ δόθηκε σημαντικός χρόνος συμμετοχής από τον κ. Βαγγέλη Στουρνάρα και σε παίκτης από την Κ16 που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, κάτι που δείχνει και τη συνεργασία της ομάδας Νέων με την Ερασιτεχνική και την εφηβική ομάδα που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα υποδομών και έχει και αυτή όλο το μέλλον μπροστά της αφού διαθέτει πραγματικά «αστέρια» που θα αφήσουν εποχή τα επόμενα χρόνια!

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν αρχικά στον κόουτς κ. Βαγγέλη Στουρνάρα για την αξιόλογη προσπάθεια που έκανε και φυσικά στους παίκτες της Κ19 που άφησαν υποσχέσεις στο σύνολό τους.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ